verificare auto Things To Know Before You Buy

Fraudarea kilometrajului este un procedeu mai comun decât crezi. Nu doar că plătești prea mult pe vehicul dar poate te alegi și cu o factură imensă de reparații.

Vânzătorii necinstiți ar putea să nu furnizeze seria de șasiu pentru a ascunde că vehiculul este o epavă*. Seria de șasiu treatment este inclusă în anunțul de vânzare a autovehiculului crește valoarea acestei oferte și demonstrează calitatea înaltă a serviciului de publicitate unde a fost găsită oferta. *Studiul autoDNA confirmă că astfel de situații se întâmplă în 20% din cazuri, când cumpărătorii au avut dificultăți în obținerea seriei de șasiu de la vânzători. Este o încercare flagrantă de a ascunde istoricul vehiculului. Peste ten% dintre șoferi s-au aflat într-o situație în treatment vânzătorul furnizase o serie de șasiu incorectă sau falsă, în oferta de vânzare. Citiți mai multe despre asta în articolul: „70% dintre clienții de mașini SH din Polonia declară că au fost păcăliți”.

Raportul nostru vă permite să verificați kilometrajul vehiculului pe baza înregistrărilor digitale și a istoricului vehiculului. Cum verific legalitatea mașinii? Verificarea legalității se referă la verificarea bazelor de poliție din țările UE pentru a vedea dacă vehiculul este furat. Cum verific accidentul și deteriorarea vehiculului? Verificarea accidentului și a avariei se efectuează pe baza unei evidențe digitale care indică dacă vehiculul a fost avariat sau a avut un incident în perioada anterioară. Tipul și valoarea prejudiciului sunt reveal aici dacă informațiile sunt disponibile. Cum verific defectele vehiculului și rechemarile? O verificare a defectelor este o verificare pentru erori, defecte, defecte și probleme în anumite modele de mașini.

Daca esti pasionat de masini si vrei sa afli mai multe detalii despre un anumit vehicul, este critical sa cunosti ce este seria de sasiu sau VIN. Seria de sasiu sau Automobile Identification Number este un cod unic atribuit fiecarui vehicul si reprezinta o identitate individuala pentru masina.

In concluzie, nu uita sa verifici seria sasiului inainte de a cumpara o masina SH. Acest pas simplu, dar esential, te va ajuta sa obtii informatii cruciale despre istoricul si autenticitatea masinii si sa faci verificare istoric masina o achizitie inteleapta si sigura.

Structura codului de identificare internațională a producătorului este puțin diferită atunci când vehiculul nu este produs în masă.

paravanul de protecție – unele mașini mai vechi au VIN pe paravanul de protecție, treatment este situat între habitaclu și compartimentul motorului.

In additionally, ultimele sapte cifre pot fi identificatorul unic al vehiculului, care experience ca fiecare masina sa fie diferita de celelalte.

Din punct de vedere tehnic, ați putea căuta pe Net toate aceste informații, dar un instrument de căutare a VIN-urilor confront acest lucru în câteva secunde, ceea ce vă economisește mult timp.

Unul dintre lucrurile pe treatment nu ar trebui să le omiteți niciodată atunci când cumpărați o mașină de ocazie este să verificați dacă numărul VIN de pe documente se potrivește cu cel de pe vehicul.

Te rugam sa tratezi informatiile ca indiciu si sa verifici actualizarea lor cu institutiile abilitate (inclusiv departamentele de politie) sau cu experti independenti. Nu uita - daca vehiculul pe care il verifici a fost raportat furat, te rugam sa te adresezi de urgenta politiei. Poti contribui la recuperarea masinii si pedepsirea faptasilor.

Raportul privind istoricul masinii oferit de Carvertical.com este un instrument valoros pentru orice detinator sau posibil cumparator de masini.

Unul dintre aspectele cheie pe treatment AutoDNA le analizeaza este istoricul daunelor. Este important sa stii daca vehiculul pe treatment il cumperi a fost implicat in accidente sau alte daune semnificative.

Prin intermediul verificarii VIN, poti descoperi detalii despre starea reala a masinii pe care intentionezi sa o cumperi si sa te asiguri ca faci o alegere inteleapta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *